17. april 2014

Scottish Six Day Trial 2014

Fra den 2 til den 10 maj, ligger Kinlochleven i Skotland på den anden ende. Der afholdes Scottish Six Days Trial nemlig. SSDT er verdens hårdeste – og nok også det mest berømte – Trial. Grundlæggende består SSDT af 2 løb. Fredag den anden og lørdag den 3 køres Pre65 serien – som er 2 dages med Classic motorcykler, lavet før 1965 (deraf betegnelsen Pre65). Søndag den 4 går det så amok, når verdens hårdeste Trial skydes i gang, og 288 deltagere skyder ud over det Skotske højland.
Efter 1 år med fravær, er Danskerne tilbage – og denne gang er Rebild TrialSport med for første gang. Det er nemlig i form af Morten Andersen, der vil at finde på sin JotaGas, med startnummer 132. Sammen med Morten, er der tre andre danskere – Nemlig Thomas Pedersen (133), Dan Jørgensen (247) og Ole Kristensen (248). Dermed skal Morten afsted med 3 erfarne herre – alle tre har nemlig gennemført løbet tidligere.

Når vi siger at SSDT er verdens hårdeste Trial løb, så er det ingen underdrivelse. Løbet består af 6 dage med transportruter på op til 180 km – og ruten går igennem marsk, gedestier, over bjerge og enkelte km på alm vej. Dermed er der lagt op til at der kommer syre i kroppen, og det er også nødvendigt med et helt specielt styrkeprogram inden man tager afsted på sådan et løb.

De sidste år hvor der har været Dansk deltagelse i SSDT, har Rebild TrialSport bragt daglige artikler fra løbet, kørernes reaktioner på sektionerne, og naturligvis hvor dan de har det. Det vil du også kunne finde her på hjemmesiden i år, hvor vi daglig vil følge op med artikler.

Så husk at ”tune ind” hver aften på www.rebildtrialsport.dk, og se hvordan det går de Danske vikinger, når de igen skal indtage Skotland.

For dig der slet ikke ved hvad SSDT er – eller bare dig der vil gense den – så har vi fundet SSDT2012 traileren frem

 

2014 © Rebild TrialSport. All Rights Reserved