15. august 2021

Shit en dejlig dag….

 

Søndag den 15. august blev der afholdt arbejdsdag i Roulund Trial Resort af Rebild TrialSport.

Det var primært arbejdet med at få fældet træ, således at der kunne blive plads til de nye sten sektioner der stod på arbejdsskemaet. Den sekundære opgave var at få fældet en ny transportvej, således at hele området kan tilgås med traktor. Det er nødvendigt – både for at kunne få forhindringer ned i området – men i lige så høj grad for at kunne få trukket træ ud.

Der blevet fældet på liv og løs – ja faktisk så meget træ, at det nok må udnævnes som den mest produktive arbejdsdag i Rebild TrialSport’s historie.
Vi nåede også at få store dele af det fældede træ savet i længder og stablet. Det er et helt vildt hårdt arbejdet, og der skal lyde en kæmpe tak til alle de der var mødt op. Hold nu op der blev gået til den. Vi fik også god hjælp af både Mark fra huset og fra Jens, og der skal igen lyde en kæmpe tak.

Selv om der blev kæmpet hårdt, måtte vi sande at det kræver endnu en eller to arbejdsdage inden vi har fået savet alle de fældede træer op i længder og brændt kvasen af.

Heldigvis planlægger vi at der er arbejdsdag igen den 18 og 19 september, så vi kan have området helt klar til løbet weekenden efter.

Tak til alle der både hjalp denne (og sidste) weekend  😊

 

 Some description

 

Some description

Some description

Some description

 

 

 

 

2014 © Rebild TrialSport. All Rights Reserved