26. august 2015

Sidste DM afdeling står RTS for i år…

For når der skal laves løb, betyder det også at der skal bruges assistance. Der skal bruges bedømmere, klippere, folk der vil smøre madpakker og sammentællere til Pointvognen. I alt skal der bruges omkring 22-25 frivillige for at få en alm. DM løb til at rulle gnidningsfrit. Det kan til tider være svært at finde disse frivillige, men det kan også være let hvis bare alle vil hjælpe lidt til.

Derfor beder vi om din hjælp. Er der ikke en i dit netværk du kan få til at hjælpe dig en enkelt dag – ja faktisk kun nogle timer, mens løbet stå på. For at hjælpe dig, sørger klubben samtidigt for god mad, slik og drikkevarer – og til at slutte af med en varm pølse med brød… nå ja… og hvis du er medhjælper til noget i Rebild TrialSport, så er der for resten også en GRATIS julefrokost til dig…

Det eneste vi beder om er om hjælp til diverse opgaver den 13 september, hvor vi kører DM 6 i Roulund. Hvis du kender en der vil hjælpe – eller gerne vil selv, så ring eller skriv til Arne Jørgensen på telefon 2011 1878 – vi glæder os til at høre fra dig.

2014 © Rebild TrialSport. All Rights Reserved