14. oktober 2015

Sofie og Morten til TdN 2015

Vores tur til Trial Des Nations

Igen i år var vi til trial des nations og det foregik i Spanien. FIM havde arrangeret træningsskole for pige og drenge og det var vi tilmeldt. Sofie fik træning af tidl. Verdensmester Iris Krämer, mens Morten fik træning af den yderst kompetente Jordi Pascuet. To hyggelige dage blev brugt på træningen, som blev holdt i et lille stenbrud.

Fredag skulle Sofie køre individuel VM. Sektionerne var bygget meget op på at man skulle hoppe, så Sofie havde en hård, men absolut en god dag, som endte ud med en placering som nr. 33 af 38 tilmeldte. Første runde var lidt tidspresset, men alt gik fint. Alene transport ruten var en manddomsprøve for de fleste pga. de maaaaange sten i alle størrelser.

Lørdag havde kvinderne deres hold konkurrence. Sofie som efter Fies afbud kom på et uofficielt FIM team, kom på hold med Keity Meier fra Estland og Maria Giro fra Spanien. De viste sig begge to at være rigtig dygtige, og Sofie fik luret lidt af. Alt i Alt en meget god dag.

Søndag var det mændenes tur i sektionerne. Holdet bestod af Mikkel Brade, Thomas Pedersen, Jan Jørgensen og Morten Andersen. Thomas mente sektionerne så rigtig stramme ud i forhold til forrige år. Det viste sig dog at det kunne køres. For mændene var transportruten endnu længere og man skulle blandt andet igennem et langt rør man ikke kunne være oprejst i, og hvor der var kulsort inde i midten. Mændene præsterede til deres bedste resultat nogensinde! En 11. plads og helt sikkert en motivation for videre træning og et tegn på at dansk trial med Morten og Mikkel i front virkelig udvikler sig.

 

Med venlig hilsen Sofie og Morten.

 

Some description

2014 © Rebild TrialSport. All Rights Reserved