13. april 2014

Thy Classic 2014

Det varer ikke længe før Rebild TrialSport igen er vært til et løb. Denne gang er det Thy Classic – eller Thy Classic & C – og motion hvis du ønsker det. For I Thy er der højt til himlen, vandet er vådt og der er plads til alle.
Det er andet år der afholdes Thy Classic, af Rebild TrialSport’s Thy afdeling. Sidste år var det nok et af årest sjoveste løb – der blev i hvert fald talt meget – og længe – om løbet.
Thy Classic er lavet som et ”old time” Classic løb. Det vil sige at der er hold inddeling inden løbet, og holdene så står for bedømmelse i sektionerne. Det giver et noget anderledes løb endnu er vandt til – og helt igennem hyggeligt. Sidste år var præmierne sponsoreret af Thy Bryghus. I år har det ikke være muligt at få Thy til at sponsorerer – men vi er sikre på at du tossede Thyboer har fundet på noget nyt. Om løbet så næste år skal hedde Tuborg  Classic, det må tiden jo vise.

Så hvis du er til Classic – så SKAL du afsted, og hvis du er til C- klassen (eller motion), så er det en enestående mulighed for at lige komme ud og få en dejlig dag sammen med vennerne.

Herunder kan du se en video fra sidste års løb.

Og som de siger…  Æ hobe vi siekes te n skjøn daw i thyk :-)

2014 © Rebild TrialSport. All Rights Reserved