6. oktober 2014

Til DM afslutning i Hårup

 

Midtjysk Trialsport var igen vært for årets sidste DM afdeling. Ligesom sidste år blev den kørt i deres træningsområde i Hårup. Et område der ikke kan byde på en særlig lang transportrute, men derimod kan der bygges nogle spændende og udfordrende sektioner. Ligesom sidste år havde de lavet sektioner i skoven og sektioner i den mere flade del af området, der byder på en masse menneskeskabte forhindringer. De er efterhånden ved at have fået slæbt en hel del sten og store stammer ned i området, så der er rigeligt udfordring, selv for spidsen af eliteklassen.

Der var som sædvanlig stillet 10 sektioner op rundt omkring i området. De havde endda også husket at bestille godt vejr, hvilket er et stort plus i min bog. Jeg kan vidst kun tale for mig selv når jeg siger at sektionerne var af meget varierende sværhedsgrad, for jeg holdte egentlig ikke ret meget øje med hvordan de andre kørte  i sektionerne. Jeg oplevede de sektioner der var bygget i det kunstige som værende ret svære at komme igennem, hvor dem ude i skoven havde en lidt lavere sværhedsgrad. Men det er jo heldigvis ens for alle og godt at der er nogle sektioner der sortere fårene fra bukkene.

Efter løbet var der mulighed for at købe en pølse og en kop suppe. Dette kunne også være tiltrængt, for med 4 timer afsat til køretid har man ikke meget tid til at pille næse, eller spise stor madpakke under løbet, men trods det, så tror jeg faktisk alle blev færdige til tiden, så tiden passede alligevel okay, selvom det kan lyde af lidt.

Som noget nyt i år har man valgt at droppe den traditionelle cup hvor alle løb tæller med, men i stedet for tæller kun de 6 DM afdelinger og man finder en danmarksmester i classic, +40 og elite. Ydermere er der cup-præmier til b- og a klassen. Alle resultater og kåringer kan findes på www.trialsport.dk

Tak til MTS for at afholde et rigtig godt løb. Det virkede til at der var styr på det hele og jeg glæder mig til at komme igen næste år.

Vi ses i Vendsyssel…

Tak til John Krage for billeder.

Some description

Some description

Some description

Some description

Some description

Some description

Some description

Some description

 

 

 

2014 © Rebild TrialSport. All Rights Reserved