29. oktober 2014

Til Sixpencer i Sverige

Her er en beretning fra det sidste Sixpencer Trial, de gutter som arrangerer er kommet op i en anseelig alder, så de mente at det blev deres sidste Sixpencer Trial, som arrangør.

Vejr udsigten sagde regn i spandevis indtil lørdag middag, og ellers nogenlunde tørt resten af weekenden, det kom til at passe, regnen stoppede lige som vi startede. 

En sektion var sløjfet lørdag, vandstanden var ca 1 meter, ellers var vandstanden ca 20 cm, hvis man ikke lige ramte et hul, stenene var glatte som en ål, indtil der var nogen, som havde kørt. Vandet var jo ikke klart, så man lærte at se oven på vandet hvor man skulle køre, ikke noget med at køre ud i noget roligt vand, for der kunne være dybt, nej det var bedst at køre der hvor strømmen var stærkest, og lidt mere aggressiv og hurtigere end man havde lyst til, så var der størst chance for at rede noget uforudset.

Men det var jo kun halvdelen af sektionerne der var vand i, resten var med mudder og klipper.

 Sidste år havde man af en eller anden grund strammet sektionerne, så jeg tænkte at i år var de nok tilbage i det sædvanlige leje, men nej, der tog jeg fejl, de var lige blevet en tand sværere, et sving med klistrede kampesten, hvor de fleste ønskede at bremserne var tørre og at man lige kunne hoppe rundt. Et andet sted skulle man lige slå hjernen fra og køre op ad et 2 meter højt vandfald, jo der går nok nogen tid inden man ikke vågner op med koldsved om natten,

Jo det var en mindeværdig tur, vi fik alle udleveret en sixpencer til at dække en skaldede plet.

Det blev til få billeder https://www.flickr.com/photos/20885822@N05/sets/72157649020964365/

 

2014 © Rebild TrialSport. All Rights Reserved