24. september 2021

Tilskud fra DIF og DGI

Rebild TrialSport en super god Trial klub, hvis vi selv skal sige det. Vi har gode faciliteter, der er regelmæssige træninger i Roulund området (samt i Thy og i Viborg), og vi er gode til at holde på vores medlemmer. Vi føler selv at vi er en fed klub, som har en masse at byde på.

Desværre har vi ikke oplevet en store tilstrømning af medlemmer, som nogle af de andre Trial klubber har. Det kan der være mange forskellige grunde til, og en af dem er at der er for få der kender os.

Vores ide kører specielt på at få folk ud og se (og prøve) sporten, og det kræver at vi bliver synlige. Det ønsker vi at gøre ved at lave reklame på Facebook – og det kræver penge.

Derfor har bestyrelsen valgt at søge DIF og DGI om midler i den såkaldte ”Genstarts pulje”, som blev oprettet til at få folk tilbage til foreningsidrætten efter Corona.

Til vores store glæde, syntes DIF og DGI også at det er en god ide, så de har givet os 15.000 DKK til projektet.

Det er vi SUPER glade for, og efter Roulund Trial vil vi i bestyrelsen fastlægge en plan for hvordan vi kan få dette til at give os endnu flere medlemmer i klubben i efteråret.

Tak til DIF og DGI for endnu en gang at tro på os i Rebild TrialSport og for fortsat at hjælpe Dansk Trial i den fremdrift vi ser i disse år.

 

Some description

2014 © Rebild TrialSport. All Rights Reserved