7. september 2014

Toni Bou mester igen

Den lille spanier har gjort det igen. Toni Bou har igen brilleret, og har ført Honda til toppen i VM for Trial. Toni slog det fast efter weekendens VM runde i Spanien. Toni Boe er dermed den, der har vundet flest VM titler. Engelske Dougie Lampkin og Jordi Tarres har ind til nu delt titlen med Toni Bou – begge med 7 verdensmester titler.

Med denne sejr slår Toni Bou fast at han ER den ubestridte mester – og at han stadig er på toppen. Der er stadig mange gode mesterskabs år tilbage i spanieren – så mon ikke at vi ser rekorden forøges.

Adam Raga blev nummer 2 i serien, og har været den eneste der har kunne udfordre Toni Bou i dette års VM. På tredje pladsen ligger en tredje spanier – nemlig Albert Cabestany. Imponerende nok er det første gang siden 2003, at Sherco afslutter serien som én af de tre bedste.

I World Cup serien var det Spanske Jaime Busto der vandt samlet, foran Tyske Franz Kadlec og Franske Quentin Carles de Caudemberg.

Der er endnu ikke frigivet en video fra FIM omhandlende World Pro, men vi kan nyde denne Jitsie video fra World Cup – samme sted, næsten samme sektioner.

 

Some description

2014 © Rebild TrialSport. All Rights Reserved