6. januar 2021

Træning den næste tid (Corona)

 

Desværre har Corona fået lidt for godt fat i Danmark. Det betyder der er lavet yderligere restriktioner på forsamlinger.

Selv om vi i Rebild TrialSport, naturligvis syntes det er ærgerligt, så bakker vi selvfølgelig op om de retningslinjer der er lavet. På den måde kommer vi alle forhåbentligt snart tilbage til mere normale tilstande.

Der har det desværre også indflydelse på hvordan vi kommer til at foretage træning over den næste tid i Rebild TrialSport.

Træningen kommer til at foregå noget mere reguleret end I er vandt til. Forsamlingsforbuddet er ændret til max 5 personer. For at sikre at vi ikke er mere end 5 personer samlet i området kommer vi til at inddele weekenden i nogle ”timeslots”. I kan så melde jer på et timeslot, så der max er 5 personer i området.

Vi arbejder med ”først til mølle” efter timeslots. Vi håber dog at I vil forsøge at koordinerer indbyrdes, således at vi kan ramme de max 5 personer. Husk at holde god afstand – min 2 meter – både under træning og under hvil.

Timeslots bliver som følger

Lørdag kl. 10:00 til kl. 12:30 – max 5 personer
Lørdag kl. 13:00 til kl. 15:30 – max 5 personer

Søndag kl. 10:00 til kl. 12:30 – max 5 personer
Søndag kl. 13:00 til kl. 15:30 – max 5 personer

På den måde kan vi få 20 igennem pr weekend. Skulle dette ikke være nok, skal vi nok kigge på at åbne flere slots, eller træningsområder. 😉

Dette opslag gælder som træningsopslag til næste weekend – så I kan godt begynde at melde jer på. Brug evt. lidt tid på at koordinerer med lidt klubkammerater 😊

Hvis du kommer fra en anden klub end Rebild TrialSport, så er du stadig meget velkommen i vores område. Du skal melde dig på som klubbens medlemmer herunder. Vi skal dog lige sige at det naturligvis er klubbens medlemmer der har første prioritet til træning – men vi skal nu nok få det til at gå op.

Husk også at få dit medlemskab fornyet og få tegnet licens for 2021.

Hold humøret højt og fødderne oppe.

Med venlig hilsen
Bestyrelsen - Rebild TrialSport

 

Some description

2014 © Rebild TrialSport. All Rights Reserved