14. september 2014

Trial des Nations 2014

I de sidste 4 år, har Danmark igen været repræsenteret i Trial Des Nations -  VM i Trial for hold. I år var det Martin Hirschgaard, Morten Andersen, Kristian Jørgensen og Thomas Pedersen der skulle forsvarer de Danske farver. Det er Martins første gang med til TdN, imens de sidste tre må siges at være veteraner i disciplinen.

Danskerne kørte sig til en flot 12 plads – ud af 16 mulige. Dermed tangerer de den hidtidige ”bedste placering” lavet af et dansk hold – hvis vi kigge på hvor mange hold der ligge bag danskerne. I 2012 blev Danskerne nummer 15 ud af 18 deltager lande. Vi må dog sige at dette år er den bedste placering – hvis vi kigge på styrken af de lande der ligger bag danskerne – nemlig Portugal, Luxemburg, Slovenien og Brasilien.
 
Et kæmpe tillykke til de 4 danskere – og ikke mindst til deres Team manager Henrik Arvad, som har ført Danskerne til de 2 flotte dage i internationalt Trial.

Desværre har det ikke været muligt at komme i gennem til kørerne for at få en kommentar – men vi lover at opdater artiklen (eller komme med en helt ny), når vi kommer igennem.

Du kan finde resultaterne her.

For dem der undrer sig over – hvor er de helt ”hårde” Nationer (Spanien, Norge, England, Frankrig og Italien), så skal det nævnes at de kører i den gruppe der hedder World Championship, mens resten af nationerne er meldt til i den gruppe der hedder International Trophy Group. 

2014 © Rebild TrialSport. All Rights Reserved