16. december 2014

Trial Team

Som nogen af jer allerede ved er DMUs Elitesatsning, blevet gjort skarpere, det vil sige at Henrik Arvad til næste år kun har 2 kørere under sine vinger, nemlig Morten Andersen og Mikkel Brade. Som begge i 2015 vil satse mere udenfor landets grænser. Der give de to endnu bedre muligheder, men det åbner samtidig også for at sportudvalget kan gøre noget mere aktivt i forhold til de kørere der har ambitioner om også en dag at kunne komme på DMUs Elite hold. 

Derfor vil vi i 2015 prøve at lave et trialteam, et team på ca. 10 kørere. Som vi vil lave et antal træningssamlinger for, og hvis der er stemning for det måske en træningstur til Sverige, sportsudvalget vil sørge for trænere, og koordinere samlingerne, modsat DMUs eliteteam, vil der ikke blive stillet krav til kørerne udover at der forventes at man vil prioritere træningerne, og at man er drevet af en ambition om at blive bedre, og også er klar til at ofre lidt på det. Sportsudvalget vil allerede nu gerne høre fra kørere der kunne tænke sig at være med, klubberne må også meget gerne anbefale kørere. Teamet er åbent for alle fra B klassen og op. 

Men teamet vil blive begrænset til ca. 10 kørere, som vil blive udvalgt af Sportsudvalget i samarbejde med klubberne. Vil du være med så skriv til sportsudvalg@trialsport.dk skriv kort om dine ambitioner og mål, så vil vi prøve at sætte teamet inden jul.

2014 © Rebild TrialSport. All Rights Reserved