16. april 2014

TrialAction med ny webshop

Som det nogen gange er nødvendigt med rigtige butikker, er det også nogle gange nødvendigt at renoverer en WebShop. TrialAction har fået deres webshop gennemrenoveret igennem vinteren, og slår nu dørene op til en ny og forbedret webshop. Shoppen er bygget op, således at du kan søge på både til MC og til cykel.
Der ud over kan du nu vælge direkte på producenten (Jitsie, Montesa, S3 osv.), som vi også kender fra andre steder. Dermed skal det bliver hurtigere og lettere at finde de forskellige varer.
Ole K fra TrialAction fortæller at de i øjeblikket arbejdet på højtryk med at få lagt flere nye varer ind i webshoppen – så selv om der er del varer i shoppen lige nu, som kommer der meget mere.

Men allerede nu kan du gå ind og bestille dine Trial varer – og endda betale direkte med Dankort eller Paypal hvis du hellere vil det.

Hvis du står og mangler noget, som du ikke lige kan se i shoppen – så giv Ole K et kald, eller smid ham en mail – så er vi sikker på at netop din vare kommer forrest i ”oprettelseskøen”.

Besøg shoppen på www.trialaction.dk – eller www.trialaction-shop.dk

2014 © Rebild TrialSport. All Rights Reserved