1. oktober 2017

Tumlinge Trial i Roulund

DM6 i Roulund var stort set kun lige slut, og champagne flaskerne tømt, da Trial Tumlingerne rykkede ind søndag formiddag.

Selv om det havde regnet kraftigt i området, tittede solen frem præcist kl. 11.00 til løbsstart. Vejret blev kun bedre derfra, og der skulle korrigeres i tøjvalget ved flere lejligheder – men heldigvis kun til den ”gode” side.
De fremmødte Tumlinger og Kadet kørere gik på med krum hals i de 2 opsatte sektioner, og det varede ikke længe før alle i området stillede sammen for at se de små, prøve kræfter med sporten.
Det er ikke uden grund at man bliver lidt paf når man kigger, for det er imponerende at se børn være så gode til at tæmme motorcykler som kørerne var.

Enkelte af kørerne ville endda prøve kræfter med de resterende DM sektioner – og det gjorde de faktisk ret godt. Hvis interessen for sporten fortsætter, vil det ikke vare længe før der er nye (og særdeles gode) kræfter på spil i Dansk Trial.

Som altid stopper et Tumlinge arrangement på fastlagt tidspunkt.
Klokken 13.00 var der medalje overrækkelse, og naturligvis kage til alle.

Tumlinge Trial handler om at fange interesse for sporten, om at have det sjovt, og skabe træningsrelationer for børn og voksne.
På de mange smil, og gode tilkendegivelser der kom, vil vi tillade os at kalde arrangementet godkendt.

Det er super fedt at se den store opbakning der er til Tumlinge løbene, og det giver os helt sikkert mod på at fortsætte med endnu flere til næste år.

Der skal lyde en tak til alle Tumlinger og deres forældre. En ekstra tak skal lyde til Dann Bergholdt Madsen for en lille ekstra ting til godteposen, og så naturligvis til de Danske Forhandlere – TRS Danmark (Kuberg) og TrialAction. Vi er super glade for at I vil være med, og ser potentialet i de små!

Vi arbejder allerede på næste arrangement for Tumlinger og Kadet. Så mon ikke vi skal mødes igen i december, og have nogle æbleskiver? Vi kommer tilbage med mere info og dato snarest!

Vi ses ude i sektionerne.Some description

Some description

Some description

Some description

Some description

Some description

2014 © Rebild TrialSport. All Rights Reserved