19. februar 2018

Vellykket arbejdsdag – med stort frafald

Lørdag var der arbejdsdag i Roulund området. Der var lagt op til en del forskellige arbejdsopgaver, og der var også en del der havde skrevet sig om til at deltage. 

Influenzaen har desværre ramt Danmark, og det kan også mærkes til arbejdsdagen. Faktisk er det også influenzaen der har gjort at denne artikel først kommer på rebildtrialsport.dk mandag.

Der var faktisk så stort et frafald fredag aften og lørdag morgen, at arbejdsstyrken blev halveret!
Det er faktisk ikke så lidt, og med 5 mand syge, og 6 mand at tage fat på selve arbejdsdagen, blev planerne lagt lidt om.

Det blev besluttet at der ikke blev fældet mere i Tumlinge/begynder området. I stedte blev der fokuseret på at få lavet den stammesektion der har fået navnet ”Trip Trap”, bænkene skulle vaskes, og stien skulle rydes.
Imens Sofie vaskede borde og bænke (så vi nu kan sidde rart og rent mens vi nyder vores mad), fik Villum fældet således at stien nu er ryddet.
Desværre var det afskårne træ og grene så vådt at selv 5 liter benzin ikke kunne få startet bålet – så det må vi vente med til en anden gang.

Der er blevet kørt en helt container stammer til området, som skal bruges til at bygge momenter.
Der gik resten af arbejdsstyrken (nu 4 mand) i gang med at få ryddet det spor der ligger ved siden af stensektionen (over for betonen). Her er det meningen at der skal ligge en trappe sektion, med momenter laver i stammer i forskellige højder. Den har fået kælenavnet ”Trip Trap”, på grund af trapper og trin i forskellige højder.
Efter blod sved og tårer, har vores hårdt kæmpende arbejdshold fået lavet momenterne i området færdigt. Det er blevet til tre trapper i forskellige højder, som kan benyttes af alle niveauer.

Vi glæder os helt vild til at komme ned for at træne i det ”nye” område, og sidde på rene bænke.
Desværre er der IKKE træning næste weekend, da der er Fastelavns Trial i Hårup ved Silkeborg – og det vil vi gerne støtte op om – husk at du også er velkommen.

MEN…. Om 14 dage går det løs igen…..

 

Some description

Some description

Some description

Some description

 

2014 © Rebild TrialSport. All Rights Reserved