28. februar 2014

Vellykket generalforsamling

Rebild TrialSport afholdte i går (torsdag) generalforsamlingen 2014. Som det er traditionen var det med hygge, bespisning og god snak.
Denne gang afholdte vi det på JCD A/S, som bla. Er sponsor i klubben. Det betød at der var god plads i firmaets Cafe, som også havde gode faciliteter til fremvisning af præsentationer, video – og ikke mindst klubbens nye hjemmeside.

I år stod menuen på stegt flæsk med persille sovs, ogSome description det var så godt (og der var så meget af det) at det godt kan være at det bliver en fast menu. Dejligt var det – og vi kan garanterer at der ikke var nogen der gik sultne fra bordet.

Så gav formanden sin beretning. Det er sidste år hvor Klaus sidder i formandsstolen. Vi siger mange tak til Klaus for de år han har taget på posten, og er lige som Klaus rigtig glade for den dejlige klub, Rebild TrialSport er blevet til.
Dernæst blev det til Kassererens Beretning – og igen i år kan Rebild TrialSport bryste sig med en god økonomi. For første gang står der nu over 50.000 kr. på kontoen. Der er det også helt naturligt at kontingentet ikke bliver rørt – heller ikke i år.

Kjeld Jensen stillede op til posten som formand for bestyrelsen, og blev valgt ind – vi glæder os (lige som Kjeld) til at bestyrelsen allerede på torsdag trækker i arbejdstøjet, og går i ”kødet” på 2014.

Dan Poulsen har også valgt at trække sig i år, fra sit arbejde i bestyrelsen. Lige som med Klaus, siger vi mange tak for det store stykke arbejde der er blevet lagt – og glæder os til at se Dan i sektioner. Til Dan’s post opstillede Klaus Jensen – ja helt væk fra bestyrelsesarbejdet kunne han ikke helt holde sig.

Klubbens nye hjemmeside blev fremvist for medlemmerne, og blev velmodtaget.

Så blev der talt om arrangementer, træning og meget mere – og vi kan fortælle at vi glæder os helt vildt til 2014

2014 © Rebild TrialSport. All Rights Reserved