9. maj 2015

Vi vil lige reklamerer for vores Facebook gruppe igen

Villum Nicolaisen har været så god, at oprette en gruppe på Facebook ved Navn Rebild TrialSport. Det er en lukket gruppe, men alle kan melde sig ind – det kræver ikke andet end at man interesserer sig for Trial. Det vil primært være for at kunne holde sig orienteret om træning mm. – specielt hvis disse er af mere ”spontan” karakter. Det har nemlig vist sig at være svært at ”nå rundt” til alle, hvis man lige bestemmer sig for at træne ”i morgen eller i aften”.

Vi er super glade for initiativet, håber at I tager godt imod det, og siger tak til Villum for at sætte tingene i sving.

Gruppen har allerede vist sig at være rigtig god, og nyttig til den ”spontane” træning, samt kommunikation imellem medlemmer af klubben. Men vi mangler stadig medlemmer – ikke kun fra Rebild TrialSport, men fra hele Trial Danmark – så skynd dig at melde dig ind i gruppen, så også du kan følge med i hvad der ”pudsler i klubben.

OBS: alt træning, nyheder mm. vil stadig blive lagt på www.rebildtrialsport.dk, men du kan lettere være med til at arrangere træning mm når du er med i gruppen

 

2014 © Rebild TrialSport. All Rights Reserved