17. juli 2019

Vil du være med til at starte en ny Trial producent

Vil du være med til at starte en ny Trial producent

Hvis du har fulgt med på de internationale Trial sider over de sidste måneder, er du nok faldet over navnet Fantom Motorcycles.
Fantom Motorcycles er et Spansk Trial koncept, som ønsker at bygge prisbillige Trialmaskiner – specielt rette imod markeder hvor købekraften ikke er så stor. På den måde ønsker Fantom Motorcycles at gøre Trial mere tilgængeligt for flere.

Det er ikke første gang der er nogle der forsøger at producerer billigere Trial motorcykler. Sidst vi så et tiltag var det XPA/Xispa der forsøgte – men desværre uden held.

Hvad er så forskellen denne gang. Som vi ser det er der 3 store forskelle på tidligere tiltag og dette fra Fantom.

Some description

 

 1. Fantom bygger på en 4 takts motor.
  Det er den meget brugte og gennemtestede 4-takts motor fra Honda. Hondas patent er udløbet på motoren, og det betyder at teknologien nu kan kopieres til en meget billig pris. Derudover kan motoren ligges ned i stellet, hvilket igen reducerer prisen, idet der ikke skal laves specielle karburator/indsprøjtningssystemer. Samtidigt gør det at reservedele kan købes utroligt billigt.
 2. Det er en direkte strategi at gå efter 3 verdens lande.
  Selv om det bliver muligt at købe maskinen i Europa, så er den primært lavet imod markeder hvor købekraften ikke er så stor. Den bliver lavet i Spanien, og så afsendt direkte til modtageren.
 3. Prisen ER lav.
  Hvor tidligere modeller i ”lavpris” markedet. Måske var 10-15% lavere end de eksisterende Trial maskiner på markedet, så vil Fantom være billigere endnu.
  Prisen er sat til 2.795€ (Ca.21.000 DKK) for Trial modellen og 2.995€ (ca. 22.500 DKK) for Trail modellen (med sæde)

Fantom Motorcycles har startet deres Kickstarter kampagne, hvor de skal have samlet 90.000€ for at starte produktionen op. Det betyder at du hermed kan være med til at starte produktionen op, ved at donere et lille beløb til virksomheden. Hvis du giver et lidt større beløb, kan du få en gave af Fantom – og du kan også forudbestille en motorcykel.

Vær med til at få en ny spændende spiller på markedet, og støt op om projektet - Se mere her

https://www.kickstarter.com/projects/albea/fantom-motorcycles?fbclid=IwAR1tQWtSE4xELNE9wLjFgba9S1h-lazrbIdN9-KTL2-8KUqCBn2vqAoXh0k

 

Save and publish

 

2014 © Rebild TrialSport. All Rights Reserved