10. juni 2014

Weekende bød på mere end DM

Rebild TrialSport havde valgt at ligge årets åbent hus sammen med ungdoms & Pige DM. Samtidigt var det 100 året for DMU, så vi havde besluttet at der skulle laves lidt sjovt. Det blev gjort ved at der blev lavet et Classic løb om formiddagen lørdag – sammen med Ungdoms & Pige DM. Dem der var med fortalte at det var et hårdt men retfærdigt løb – specielt i Classic Elite (som for resten blev vundet af Kristian Jørgensen).

Om eftermiddagen var der lagt op til det helt store, da de unge og håbefulde unge kører skulle duellér med de mere rutinerede. Specielt håbet om at slå kongen fra 90’erne – Ole Kristensen – lokkede.
Der var lagt op til masse af sjov og spænding i de 3 sektioner der blev gennem kørt 2 gange. Alt imens de fremmødte publikum nød akrobaterne i sektionerne, lavede Hans Jørn Bech en fantastisk speak over højtaleren. Super sjovt, og meget underholdene.

Du kan se en lille video herunder og billeder på det underliggende link. Både billeder og video er lavet af Åge Schmidt – tak for det.

https://www.flickr.com/photos/20885822@N05/sets/72157645089142184/

 

2014 © Rebild TrialSport. All Rights Reserved